In de Wolken

al meer dan 22 jaar een begrip in de regio ♥!

Persoonlijk contact & advies op maat

5.000+ boeken op voorraad voor kinderen, jongeren & volwassenen

Auteursbezoeken & workshops

Openingstijden

dinsdag t/m zaterdag van 9.00-17.00 uur

Reserveren/bestellen: info@indewolken.nl / 070-3878730

De In de Wolken Zomerleeskaart 2022

Ja, natuurlijk! Ook deze zomer houdt jouw zoon/dochter zijn leesniveau op een leuke manier op peil met onze Zomerleeskaart! Laat hem/haar elke dag 15 minuten lezen: in zwemoutfit, onder een parasol, met een ijsje..... Lever de volle kaart voor 28 augustus a.s. in en maak kans op een In de Wolken kadobon van 15 euro!

Boekentip van Els: Verdoofd - Cis Meijer (12+)

Een superspannende thriller die een beetje doet denken aan 'Het parfum' van Patrick Suskind. Lotte begint in Parijs aan een beklemmende zoektocht naar haar verdwenen zus Nina. In de sinistere catacomben onder de stad belandt Lotte in een levensgevaarlijke situatie. Iemand achtervolgt haar. Wie en waarom?

Els: 'Loeispannend verhaal in een geweldige setting: de kunstwereld in Parijs. Je bent net zo gefrustreerd als de hoofdpersoon omdat niemand echt gelooft dat Nina in gevaar is. En de tijd dringt... Absolute pageturner!'

Ontvang post van In de Wolken!

Blijf via de mail op de hoogte van onze activiteiten en boekentips voor peuters, kleuters, middenbouwers & bovenbouwers. 

Je ontvangt gemiddeld 2x per maand digitale post van ons. Eén overzicht met onze maandelijkse activiteiten en één vrolijke mail waarin we onze boekentips van die maand met je delen. Laat je inspireren!

We heten jou en je kind(eren) met veel plezier welkom in de winkel!

Inge (49) is eigenaar van In de Wolken. Deze enthousiaste druktemaker weet zeker dat er voor élk kind een geschikt boek te vinden is. Samen met haar team runt ze de leukste kinderboekwinkel van Nederland ;-).