Spelletjes & meer

Bij In de Wolken verkopen we ook SmartGames, de puzzels van Crocodile Creek, de dieren van Schleich, diverse educatieve spelletjes en knutseldozen van Tiger Tribe. Hieronder vind je een greep uit dit uitgebreide assortiment.

Tijdens ons Zomerfestival op zaterdag 22 juni a.s. ontvang je 20% KORTING op alle SmartGames (bij een besteding van 20 euro of meer)!

SmartGames

SmartGames zijn superleuke, logische en compacte denkspellen voor één speler (en natuurlijk ook geschikt om samen te spelen). Train je geheugen, verbeter je ruimtelijk inzicht en je probleemoplossend denken. De bijhorende opdrachten zijn verdeeld over meerdere niveaus. Je begint bij de makkelijkste en geleidelijk worden de opdrachten steeds uitdagender. Zo blijft elke SmartGame leuk en interessant, vaak zelfs nog als je later groot bent. Bij In de Wolken kun je terecht voor het totale SmartGames assortiment. 

Crocodile Creek

De mooie puzzels van het Amerikaanse merk Crocodile Creek zijn altijd een succes! Ze hebben originele dessins met prachtige kleuren, zijn van goede kwaliteit en verpakt in een stevige doos. We hebben puzzels voor alle puzzelaars; vanaf 12 t/m 750 stukjes. Kom je eens kijken?

Schleich

Vrijwel dagelijks zien wij bij In de Wolken kinderen die de geweldige figuren van Schleich komen bewonderen of met hun eigen spaargeld hun Schleich verzameling komen uitbreiden. En dat snappen wij heel goed! Dankzij de jarenlange ervaring weten ze bij Schleich als geen ander hoe ze een dier of karakter, met veel aandacht & oog voor detail, zo natuurgetrouw kunnen namaken. Bijna alle figuren worden met de hand geschilderd! De figuren zijn van hoge kwaliteit en daarom geschikt om binnen & buiten mee te spelen.

Tiger Tribe

Bij In de Wolken kun je ook terecht voor fijne knutselspullen van het Australische merk Tiger Tribe. Kleur- en stickersets met kleurrijke illustraties, gelpennen & diverse soorten stiften... Altijd een geslaagd en origineel kado voor jongens en meisjes!

Boek/spel reserveren of prijs opvragen

Wil je graag een boek of spel reserveren of ben je benieuwd naar de prijs? Laat hieronder een berichtje voor ons achter en we laten het je snel weten!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.