Spelletjes & meer

Bij In de Wolken verkopen we naast stapels fijne boeken ook SmartGames, educatieve spelletjes, de dieren van Schleich en de puzzels van Crocodile Creek. Hieronder vind je een greep uit dit uitgebreide assortiment. 

SmartGames

SmartGames zijn superleuke, logische en compacte denkspellen voor één speler (en natuurlijk ook geschikt om samen te spelen). Train je geheugen, verbeter je ruimtelijk inzicht en je probleemoplossend denken. De bijhorende opdrachten zijn verdeeld over meerdere niveaus. Je begint bij de makkelijkste en geleidelijk worden de opdrachten steeds uitdagender. Zo blijft elke SmartGame leuk en interessant, vaak zelfs nog als je later groot bent. Bij In de Wolken kun je terecht voor het totale SmartGames assortiment. Zelfs voor de kleine spelers vanaf 3 jaar. 

Crocodile Creek

De puzzels van het Amerikaanse merk Crocodile Creek zijn favoriet en altijd een succes! Prachtige kleuren, herkenbare illustraties, een mooie kwaliteit en verpakt in een stevige doos.  We hebben puzzels voor alle puzzelaars; vanaf 12, 30, 50, 100 of 300 stukjes..... vloerpuzzels, dubbelzijdige puzzels & ook memory. Puzzelen met Crocodile Creek is een feest!

Schleich

Vrijwel dagelijks zien wij bij In de Wolken kinderen die de geweldige figuren van Schleich komen bewonderen of met hun eigen spaargeld hun Schleich verzameling komen uitbreiden. En dat snappen wij heel goed! Dankzij de jarenlange ervaring weten ze bij Schleich als geen ander hoe ze een dier of karakter, met veel aandacht & oog voor detail, zo natuurgetrouw kunnen namaken. Bijna alle figuren worden met de hand geschilderd! De figuren zijn van hoge kwaliteit, veilig en daarom geschikt om mee te spelen en leuk om te verzamelen. Met Schleich creëer je de wereld in het klein.

Zwijsen 

Wil je je kind extra uitdaging geven? Of juist extra laten oefenen? Met de leuke & leerzame kinderspellen en doeblokken van Zwijsen leren kinderen spelenderwijs. Populaire karakters als Pompom, Dolfje Weerwolfje, Mees Kees en De Gorgels maken het extra leuk. De spellen sluiten 100% aan bij wat kinderen op school leren. Kom gerust ons uitgebreide collectie bekijken, we adviseren je graag!

Scala Leuker Leren

Leren kan altijd leuker, dat is het motto van Scala. Oefen het onderscheid tussen ei/ij, ou/au, g/ch, b/p, d/t met het Warrige Woorden kwartetspel, tel op & trek af met het Malle Getallen kwartetspel, ga aan de slag met de tafels of vermenigvuldig erop los! Ook zijn er leuke kaartspelletjes over het menselijk lichaam, de natuur en klokkijken. We laten het je graag allemaal zien! 

Tiger Tribe

Bij In de Wolken kun je ook terecht voor fijne knutselspullen van het Australische merk Tiger Tribe. Kleur- en stickersets, gelpennen, krijtjes, stiften, dagboeken... Met prachtige kleurrijke illustraties en compact verpakt. Altijd een geslaagd kado!

Boek/spel reserveren of prijs opvragen

Wil je graag een boek of spel reserveren of ben je benieuwd naar de prijs? Laat hieronder een berichtje voor ons achter en we laten het je snel weten!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.