Boekentips voor 0+

Hieronder vind je slechts een greep uit ons uitgebreide assortiment. Je bent van harte welkom in onze fijne winkel om te snuffelen & te shoppen. We geven jou en je kind(eren) graag persoonlijk advies. Bestellen is natuurlijk ook mogelijk. Mail naar info@indewolken.nl voor je bestelling of meer informatie.

Kiekeboe Dinosaurus - Camilla Reid

'Kiekeboe dinosaurus' is een deeltje in de groeiende reeks geniale peuterboekjes van karton. De kenmerkende stijl is duidelijk herkenbaar in dit stevige Kiekeboe-boekje met verschillende leuke schuifjes en wieltjes om aan te draaien. Laat je kindje op een spannende reis door de tijd gaan, waarbij ze dino's kunnen vinden en tevoorschijn kunnen toveren. Dit schuifjesboek is speciaal ontworpen voor de kleine vingertjes van jouw nieuwsgierige dinoliefhebber.

Vos, waar ben je? - Ingela P Arrhenius

Dit prachtig geïllustreerd kartonboekje met felgekleurde vilten flappen en eenvoudige, levendige illustraties neemt de kleintjes mee op avontuur door het bos, op zoek naar allerlei dieren. Vind samen een mol, een haas, specht en een vos, en aan het einde - zoals je uit de Waar ben je? serie gewend bent - een spiegeltje. Daar is het kindje!

Woef woef, daar is hond - Camilla Reid

 Dit prachtig geïllustreerde boekje zit vol glanzend folie, vilten flappen met een verrassing erachter, dieren om te leren, geluiden om te herkennen en achterin ook nog eens een spiegeltje om het raadspelletje compleet te maken. Ontdek alle dieren die je in de buurt kunt aantreffen in 'Woef woef, daar is Hond'. Grotere, bekende dieren zoals een konijn of natuurlijk een hond, maar ook kleine diertjes die je anders misschien over het hoofd ziet zoals een molletje of een bij.

Mijn schuifboekje, Dag klein vliegtuigje - Nathalie Choux

Dit kleine vliegtuigje maakt heel wat mee. Hij neemt koffers mee, ontmoet passagiers en vliegt tussen de mooie wolken door. Met dit interactieve boekje gaan jullie samen op reis! Een leuk schuifboekje over een klein vliegtuigje voor kinderen vanaf 1 jaar. In de winkel hebben we nog veel meer schuifboekjes staan!

De hele dag op pad met Dikkie Dik - Jet Boeke

Dikkie Dik wordt zó vroeg wakker dat poes Muis nog slaapt. Daarom gaat hij maar alleen op pad. Dikkie Dik houdt van lekker struinen, maar vandaag gaat hij wel heel ver van huis. Zo ver, dat het onderweg al donker wordt en de maan opkomt. Dat vindt Dikkie Dik eigenlijk juist wel leuk; 's nachts kom je dieren tegen die je overdag niet ziet. Wandel mee met Dikkie Dik en ontdek achter de flapjes welke dieren er overdag wakker zijn en welke juist 's nachts.

Mijn eerste dierenboek - Little Dutch

In dit grote kijkboek voor jong en oud leer je heel veel dieren uit verschillende leefwerelden kennen. Van het bos tot in de jungle en van de lucht tot in de zee. Naar de prachtige prenten van Little Dutch blijf je kijken en zo ontdek je steeds weer andere dieren. Een perfect kraamcadeauboek om jarenlang van te blijven genieten. Fijn om te geven en om te krijgen.

Nog even samen spelen - Jorg Mühle

Dit lieve en interactieve kartonnen boekje ‘Nog even samen spelen’ is het 4e deel in de populaire 'Nog even... ' serie van Jorg Mühle. Peuters laten zelf het konijntje omhoogvliegen op de schommel en spelen verstoppertje met hem. Extra leuk voor kleintjes die graag op de iPad spelen: net als op de tablet kun je 'tappen' en 'swipen', maar dan in een papieren boek!

Rupsje nooitgenoeg, 100 eerste woordjes - Eric Carle

Volg de hongerige rups van de stad naar de dierentuin en van het strand naar een picknick – met heerlijk eten natuurlijk, zoals we van Rupsje Nooitgenoeg kunnen verwachten. Achter stevige flapjes schuilen nog meer woordjes. De prachtige illustraties, in de herkenbare stijl van Eric Carle, helpen de woordenschat vergroten en nodigen uit om op ontdekkingstocht te gaan.

Baby's allereerste speelboekje over het lichaam - Usborne Publishers

Een kartonnen boekje met felgekleurde tekeningen en weetjes over het lichaam. Op elke bladzijde staan nieuwe woordje. Om samen in te kijken, te wijzen en te benoemen.

Muis gaat naar de maan - Lucy Cousins

Ontdek de ruimte met Muis en haar vriendjes! Muis en haar vrienden gaan met een raket naar de maan. De aarde is heel klein vanuit de ruimte. Met een maanwagentje onderzoeken ze de maan. En dan is het tijd om terug te gaan, hun raket landt veilig in zee! In simpele taal met heldere platen. Leuke extra’s: draaischijven en trekschuifje om de raket te laten opstijgen. Geschikt voor kleintjes vanaf 18 maanden.

Het carnaval der dieren -  Fiona Watt

Druk op de knoppen en je hoort de muziek van Saint-Saëns. Een fijn kartonnen boekje met prachtige en kleurrijke illustraties. Bij In de Wolken hebben we meer fijne muziekboeken voor de kleintjes! Een favoriet kraamkado.

Van wie zijn deze billen? - Thorsten Saleina

Van wie zijn deze billen? Een boekje om te raden en te lachen! De vrolijke rijmpjes stimuleren je kind om mee te raden en te ontdekken wat er achter de grote, stevige flapjes te zien is. Dit speelboekje is leuk voor jong en oud!

Kijk binnen in het bos - Anna Milbourne

Dit prachtig uitgesneden kartonboekje biedt je kleintje een inkijkje in het bos, waarbij kwetterende vogels, drukke kevers en slaperige beren kunnen worden ontdekt. En dassen bezig zijn met de grote schoonmaak.  Een doorkijk- en flapjesboek met mooie illustraties in warme kleuren.

Zo klinkt een dinosaurus - Usborne Publishers

Een perfect boekje voor jonge dinofans. Als je op de knop drukt, hoor je prehistorische dieren brullen, krijsen en dreunen. Een stevig kartonboekje dat keer op keer gelezen en beluisterd kan worden.

Zó moe en toch klaarwakker - Susanne Strasser

Alle dieren zijn zo moe. Maar dan moet de zeeleeuw nog even naar de wc, de pelikaan wil nog een slokje water en de ezel heeft jeuk aan zijn oor. Een grappig boek om samen te bekijken voor het slapengaan.

Klein wit visje - Guido van Genechten

Klein wit visje is op zoek naar zijn mama. Hij komt dieren tegen in alle kleuren: een rode krab, een oranje zeester, een gele slak, een groene schildpad.... Met dit boek leren kleintjes op een speelse manier kleuren herkennen en benoemen. Er zijn meer avonturen van Klein wit visje!

Bora in het water - Bora

Baby's eerste knuffelboekje, met zwart-wit illustraties en gekleurde labeltjes aan de randen. Hoe groter het contrast tussen patronen is, hoe beter een pasgeboren baby ze ziet. De zwart-wit illustraties van dit katoenen knuffelboekje spelen daarop in en stimuleren de waarneming. Maak kennis met Inktvis en zijn vriendjes in dit ideale kraamcadeau.

Kleine Pluis - Dick Bruna

Nijntje danst door het huis van blijdschap. Vader en moeder pluis hebben haar net verteld dat ze een broertje of zusje krijgt! Ze maakt vast een paar cadeaus. Als Kleine Pluis geboren wordt, is Nijn er helemaal stil van, want ze had niet verwacht dat het zo klein zou zijn. De volgende dag trakteert ze de hele klas op beschuit met muisjes. Geschikt voor kinderen vanaf 1,5 jaar. 

Boek/spel reserveren of prijs opvragen

Wil je graag een boek of spel reserveren of ben je benieuwd naar de prijs? Laat hieronder een berichtje voor ons achter en we laten het je snel weten!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.