Boekentips voor 0+

Hieronder vind je slechts een greep uit ons uitgebreide assortiment. Je bent van harte welkom in onze fijne winkel om te snuffelen & te shoppen. We geven jou en je kind(eren) graag persoonlijk advies. Bestellen is natuurlijk ook mogelijk. Mail naar info@indewolken.nl voor je bestelling of meer informatie.

Waar is Kikker - Max Velthuijs --> tip van Annemieke

Vrolijk boek over Kikker die verstoppertje speelt. Vanaf 2 jaar. Haas gaat Kikker voorlezen. Maar Kikker is niet thuis. Of toch wel? Zoek je mee?

Kikker speelboekje  - Max Velthuijs --> tip van Sim

Wat ritselt en knispert daar? Wat is dat zacht! Een babyspeelboekje met Kikkers vrienden Eend, Haas, Rat, Varkentje en Beertje. En een spiegeltje voor Kikkers nieuwste vriendje: jijzelf!

Mijn schuifboekje, Dag klein vliegtuigje - Nathalie Choux

Dit kleine vliegtuigje maakt heel wat mee. Hij neemt koffers mee, ontmoet passagiers en vliegt tussen de mooie wolken door. Met dit interactieve boekje gaan jullie samen op reis! Een leuk schuifboekje over een klein vliegtuigje voor kinderen vanaf 1 jaar. In de winkel hebben we nog veel meer schuifboekjes staan!

Zomer, spelen & ontdekken - Sophie Pluim

Zandkastelen bouwen, aardbeien plukken, beestjes zoeken: voor kinderen de natuur om hen heen één groot geschenk. Dit vrolijke kartonboekje draait helemaal om al het moois wat er in de zomer ontdekken en te doen is: gewoon in de eigen omgeving. Voor kleine kinderen is het daarom een feest van herkenning om – samen – door de boekjes te bladeren. De kleurrijke illustraties van Sophie Pluim maken de natuurschatten en speelmomenten nog bijzonderder.

Konijntje, waar ben je? - Ingela P Arrhenius

In 'Konijntje, waar ben je?' vinden dreumesen en peuters allerlei schattige babydieren. Een perfect kartonboekje voor iedereen die houdt van puppy's, kuikentjes, muisjes en kleine konijntjes. Op elke dubbele pagina zit een grote, felgekleurde flap van stevig en zacht vilt, perfect voor grijpgrage handjes en nieuwsgierige lezertjes. Achterin zit een spiegeltje, waardoor 'Konijntje, waar ben je?' zich perfect leent voor raadspelletjes en aanwijsspelletjes.

Kiekeboe kindje - Ingela P Arrhenius

Ook dit deeltje uit deze kleurrijke 'Kiekeboe'-serie is goed gelukt! Stevig en stijlvol, leuk om mee te spelen en thuis in elke hippe kinderkamer. En helemaal aan het einde weer een spiegeltje als verrassing: kiekeboe kindje!

De hele dag op pad met Dikkie Dik - Jet Boeke

Dikkie Dik wordt zó vroeg wakker dat poes Muis nog slaapt. Daarom gaat hij maar alleen op pad. Dikkie Dik houdt van lekker struinen, maar vandaag gaat hij wel heel ver van huis. Zo ver, dat het onderweg al donker wordt en de maan opkomt. Dat vindt Dikkie Dik eigenlijk juist wel leuk; 's nachts kom je dieren tegen die je overdag niet ziet. Wandel mee met Dikkie Dik en ontdek achter de flapjes welke dieren er overdag wakker zijn en welke juist 's nachts.

Mijn eerste dierenboek - Little Dutch

In dit grote kijkboek voor jong en oud leer je heel veel dieren uit verschillende leefwerelden kennen. Van het bos tot in de jungle en van de lucht tot in de zee. Naar de prachtige prenten van Little Dutch blijf je kijken en zo ontdek je steeds weer andere dieren. Een perfect kraamcadeauboek om jarenlang van te blijven genieten. Fijn om te geven en om te krijgen.

Nog even samen spelen - Jorg Mühle

Dit lieve en interactieve kartonnen boekje ‘Nog even samen spelen’ is het 4e deel in de populaire 'Nog even... ' serie van Jorg Mühle. Peuters laten zelf het konijntje omhoogvliegen op de schommel en spelen verstoppertje met hem. Extra leuk voor kleintjes die graag op de iPad spelen: net als op de tablet kun je 'tappen' en 'swipen', maar dan in een papieren boek!

Rupsje nooitgenoeg, 100 eerste woordjes - Eric Carle

Volg de hongerige rups van de stad naar de dierentuin en van het strand naar een picknick – met heerlijk eten natuurlijk, zoals we van Rupsje Nooitgenoeg kunnen verwachten. Achter stevige flapjes schuilen nog meer woordjes. De prachtige illustraties, in de herkenbare stijl van Eric Carle, helpen de woordenschat vergroten en nodigen uit om op ontdekkingstocht te gaan.

Gijsje Geit - Axel Scheffler

Gijsje Geit heeft grote honger. Hij zoekt de hele boerderij af. Een strooien hoed misschien, is dat lekker? Hij proeft een hapje, maar nee, dat is niet wat hij zoekt. En wat staat daar, onbewaakt in de keuken? Een schaaltje heerlijke aardbeien… Lees ook de vrolijke verhaaltjes ‘Bartje Big’, ‘Kaatje Kip’ en ‘Klaartje Koe’!

Kijk je mee? - Guido van Genechten

Een heerlijk kartonnen kijk- en woordenboekje over tamme beestjes voor de allerjongsten vanaf 12 maanden, met de wereld rondom het kind als thema. De dieren in dit boek kijken met open ogen de wereld in, net zoals mensenkinderen dat doen. Kijk je mee?

Baby's allereerste speelboekje over het lichaam - Usborne Publishers

Een kartonnen boekje met felgekleurde tekeningen en weetjes over het lichaam. Op elke bladzijde staan nieuwe woordje. Om samen in te kijken, te wijzen en te benoemen.

Mijn eerste voelboekje - Faye Williamson

Ga een dagje op pad met Milo. Voel je zijn ruwe tong en zijn zachte vacht? Zijn vriendje muis is ook van de partij. Zie je haar op elke bladzijde? Interactief voelboekje van karton in zwart-wit, ideaal voor baby’s en peuters.

Muis gaat naar de maan - Lucy Cousins

Ontdek de ruimte met Muis en haar vriendjes! Muis en haar vrienden gaan met een raket naar de maan. De aarde is heel klein vanuit de ruimte. Met een maanwagentje onderzoeken ze de maan. En dan is het tijd om terug te gaan, hun raket landt veilig in zee! In simpele taal met heldere platen. Leuke extra’s: draaischijven en trekschuifje om de raket te laten opstijgen. Geschikt voor kleintjes vanaf 18 maanden.

Het carnaval der dieren -  Fiona Watt

Druk op de knoppen en je hoort de muziek van Saint-Saëns. Een fijn kartonnen boekje met prachtige en kleurrijke illustraties. Bij In de Wolken hebben we meer fijne muziekboeken voor de kleintjes! Een favoriet kraamkado.

Van wie zijn deze billen? - Thorsten Saleina

Van wie zijn deze billen? Een boekje om te raden en te lachen! De vrolijke rijmpjes stimuleren je kind om mee te raden en te ontdekken wat er achter de grote, stevige flapjes te zien is. Dit speelboekje is leuk voor jong en oud!

Kijk binnen in het bos - Anna Milbourne

Dit prachtig uitgesneden kartonboekje biedt je kleintje een inkijkje in het bos, waarbij kwetterende vogels, drukke kevers en slaperige beren kunnen worden ontdekt. En dassen bezig zijn met de grote schoonmaak.  Een doorkijk- en flapjesboek met mooie illustraties in warme kleuren.

Zo klinkt een dinosaurus - Usborne Publishers

Een perfect boekje voor jonge dinofans. Als je op de knop drukt, hoor je prehistorische dieren brullen, krijsen en dreunen. Een stevig kartonboekje dat keer op keer gelezen en beluisterd kan worden.

Hoor wie knort daar? - Guido van Genechten

Hé, hoor jij dat ook? Een dierengeluid! Was het een varken? Of een muisje misschien? Of was het de kikker in de vijver? Kijk en luister op elke bladzijde mee welk diertje er koerde, knorde of kwaakte.

Een prachtig boek met herkenbare dierengeluiden. Of toch niet? Raad en denk mee! Voor kleine dierenvriendjes. 

Boerderij, een piepklein verhaaltje - Lisa Jones

Een mooi stoffen boekje speciaal ontwikkeld voor baby's. De pagina's zijn lekker zacht en stevig en het boekje is extra leuk en bijzonder voor de allerkleinsten, omdat er een heus verhaaltje wordt verteld. De felle, contrastrijke illustraties houden de aandacht van de baby of dreumes goed vast. Met een handige bevestigingslus voor box en buggy en geleverd in een mooie geschenkdoos is dit een ideaal kraamcadeau! 

Aadje Piraatje moet in bad - Marjet Huiberts

Aan boord van een piratenschip word je snel vies, vooral als er een stelletje poepende meeuwen boven je hoofd vliegt. Hoog tijd dus voor een goeie poetsbeurt, Aadje! De illustraties van Aadje Piraatje spreken ook de jongste kinderen aan. En omdat ook zij recht hebben op de spannende avonturen van het liefste piraatje van de wereld, gaat Aadje vanaf nu met de kleintjes in bad.

Zó moe en toch klaarwakker - Susanne Strasser

Alle dieren zijn zo moe. Maar dan moet de zeeleeuw nog even naar de wc, de pelikaan wil nog een slokje water en de ezel heeft jeuk aan zijn oor. Een grappig boek om samen te bekijken voor het slapengaan.

Milo's eerste voelboekje in zwart wit - Faye Williamson

Ga een dagje op pad met Milo. Voel je zijn ruwe tong en zijn zachte vacht? Zijn vriendje muis is ook van de partij. Zie je haar op elke pagina? Interactief voelboekje in zwart-wit, ideaal voor baby's en peuters.

Klein wit visje - Guido van Genechten

Klein wit visje is op zoek naar zijn mama. Hij komt dieren tegen in alle kleuren: een rode krab, een oranje zeester, een gele slak, een groene schildpad.... Met dit boek leren kleintjes op een speelse manier kleuren herkennen en benoemen. Er zijn meer avonturen van Klein wit visje!

Van wie is deze poep? - Thorsten Saleina

Van wie is deze poep? Een boekje om te raden en te lachen! De vrolijke rijmpjes stimuleren kinderen om mee te raden en te ontdekken wat er achter de grote, stevige flapjes te zien is. Een leuk speelboekje voor jong en oud!

Bora in het water - Bora

Baby's eerste knuffelboekje, met zwart-wit illustraties en gekleurde labeltjes aan de randen. Hoe groter het contrast tussen patronen is, hoe beter een pasgeboren baby ze ziet. De zwart-wit illustraties van dit katoenen knuffelboekje spelen daarop in en stimuleren de waarneming. Maak kennis met Inktvis en zijn vriendjes in dit ideale kraamcadeau.

Mijn schuifboekje Het huis - Nathalie Choux

Een mooi gemaakt schuifboekje, geschikt voor kleine vingertjes. Op elke rechterpagina in dit hardkartonnen boekje vind je een schuifbaar/beweegbaar elementje. Op de linkerpagina staan nog eens vier voorwerpen die in dit boekje over het huis ook in de woonkamer, keuken, slaapkamer of badkamer te vinden zijn. Een zeer stevig boekje met aantrekkelijke kleuren. Hier zijn meerdere deeltje van, o.a. De zee, Het lichaam, Seizoenen en Voertuigen. 

Eenhoorn, waar ben je? - Ingela P. Arrhenius

In dit vierkante, hardkartonnen prentenboekje hebben 4 sprookjesfiguren zich verstopt. Onder de stevige, vilten flap (die lekker soepel is en niet kan scheuren) vind je elke keer het antwoord.  De flap heeft steeds een bijpassende vorm, bijvoorbeeld kasteel, bloem of wolk. De illustraties zijn leuk en sprekend van kleur. Er bestaan nog veel meer delen over verschillende dieren. Wij zijn fan!

Tijger - Wee Gallery

Een zacht knuffel- en knisperboek van Wee Gallery in een geschenkdoosje. Naast de in zwart-wit uitgevoerde knuffelboekjes Beer en Poes zijn er nu ook knisperboekjes in kleur! Maak bijvoorbeeld kennis met Tijger en zijn vriendjes - met knisperelementen, stevige lijnen en vriendelijke gezichtjes.

Kleine Pluis - Dick Bruna

Nijntje danst door het huis van blijdschap. Vader en moeder pluis hebben haar net verteld dat ze een broertje of zusje krijgt! Ze maakt vast een paar cadeaus. Als Kleine Pluis geboren wordt, is Nijn er helemaal stil van, want ze had niet verwacht dat het zo klein zou zijn. De volgende dag trakteert ze de hele klas op beschuit met muisjes. Geschikt voor kinderen vanaf 1,5 jaar. 

Boek/spel reserveren of prijs opvragen

Wil je graag een boek of spel reserveren of ben je benieuwd naar de prijs? Laat hieronder een berichtje voor ons achter en we laten het je snel weten!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.