Over ons

Wie zijn wij?

Het team van In de Wolken is samen goed voor een enorme schat aan boekenkennis en jarenlange ervaring in het boekenvak. Met veel enthousiasme en plezier laten wij kinderen, hun (groot) ouders en leerkrachten kennismaken met de mooiste kinderboeken en de leukste activiteiten. In de Wolken is al 25 jaar een begrip in de regio Haaglanden!

Inge

Inge (51) is eigenaar van In de Wolken. Ze is er van overtuigd dat er voor ieder kind een geschikt boek te vinden is. Je vindt haar 3 dagen per week op de winkelvloer. Daarnaast is ze achter de schermen druk met de inkoop, social media en overige winkelzaken. Ze heeft twee dochters, Nine (16) en Kate (12).

Michel

Michel (58) is een vrolijke duizendpoot. Hij werkt in de winkel, verzorgt het In de Wolken Boekenprogramma op basisscholen en geeft (voorlees)workshops in de winkel en op locatie. Michel is professioneel poppenspeler en heeft een dochter, Siobhan (20).

Annemieke

Annemieke (57) is elke vrijdag In de Wolken. Als leesspecialist heeft ze jarenlange ervaring met kinder- en jeugdboeken. Met veel plezier, warmte en geduld laat zij elk kind de mooiste boeken zien. Annemieke is moeder van Julia (28), Marijn (26) en Ties (22).

Liselot

Liselot (44) is moeder van een drieling: Roan, Noah en Robine (13). Je komt haar regelmatig op zaterdag tegen in de winkel. Liselot werkt al jaren in de kinderboekenwereld. Ze is dol op prentenboeken & voorlezen. 

Sim

Sim (49) helpt, naast haar baan in de vastgoedbranche, vaak een dagje mee in de winkel van haar zus. Deze hipster maakt onder het label "Don't rain on my parade" originele Juni Jars. Haar dochter Sterre (20) is ook vaak in de winkel te vinden. 

Els

Els (51) loop je minstens 1 dag per week in de winkel tegen het lijf. Ze is gek op lezen, een kei in organiseren en regelt als rechterhand van Inge ontzettend veel winkelzaken achter de schermen. Els is moeder van Lotte (20) en Thijs (16).   

Blijf op de hoogte!

Zeer regelmatig versturen we een digitale nieuwsbrief met onze favoriete boekentips & de activiteiten die we maandelijks organiseren. Als vaste klant kun je je via deze nieuwsbrief als eerste inschrijven voor deze activiteiten. Hier kun je je aanmelden. We zijn tevens heel actief op Facebook & Instagram. Volg ons!

Met wie werken wij samen?

In de Wolken werkt samen met basisscholen, kinderdagverblijven, peuterspeelzalen, bibliotheken en musea uit de regio. Verder doen wij mee met speciale activiteiten als de Vlietdagen, A Walk Downtown en de Nationale Monumentendag (heb je ons plafond wel eens gezien?). 

Weten wat er mogelijk is? Mail ons.