Over ons

Wie zijn wij?

Het team van In de Wolken is samen goed voor een enorme schat aan boekenkennis en jarenlange ervaring in het boekenvak. Met veel enthousiasme en plezier laten wij kinderen, hun (groot) ouders en leerkrachten kennismaken met de mooiste kinderboeken en de leukste activiteiten. In de Wolken is al meer dan 18 jaar een begrip in regio Den Haag!

Inge

Inge (45) is eigenaar van In de Wolken. Deze enthousiaste bezige bij weet zéker dat er voor ieder kind een geschikt boek te vinden is. Je vindt haar 3 dagen per week op de winkelvloer en daarnaast is ze achter de schermen druk met allerlei winkelzaken bezig. Ze heeft twee dochters, Nine (10) en Kate (7).

Michel

Michel (51) is een vrolijke duizendpoot. Hij werkt in de winkel, verzorgt de kleuteractiviteiten en geeft voorleesworkshops op basisscholen. Hij is tevens te boeken voor poppenkastvoorstellingen (www.tante-mies.nl). Michel heeft een dochter, Siobhan (13).

Annemieke

Annemieke (51) is elke vrijdag In de Wolken. Ze heeft jarenlange ervaring als kinderboekenexpert en leesspecialist. Met veel plezier, warmte en geduld laat zij elk kind de mooiste boeken zien. Annemieke heeft twee dochters (22 & 20 jaar) en een zoon (16).

Liselot

Liselot (37) is moeder van een drieling: Roan, Noah en Robine (7). Ze is dol op prentenboeken & voorlezen. Elke maand verzorgt ze een gezellige peutervoorleesochtend met een originele knutselactiviteit.

Sim

Sim (43) helpt, naast haar drukke baan in de onroerend goed branche, vaak mee in de winkel van haar zus. Ze is onze hipster en maakt onder het label "Don't rain on my parade" originele hebbedingen. Ze heeft een dochter, Sterre (14).

Joy

Joy (17) springt regelmatig even bij in de Wolken. Ze kent haar weg in de winkel en adviseert jongeren over de boeken die ze voor hun lijst kunnen lezen en verzint samen met Inge activiteiten voor de Young Adults. Ze is 1e jaars student Biologie & Laboratoriumonderzoek in Leiden.  

Wat doen wij?

Twee keer per maand sturen wij een digitale nieuwsbrief naar onze vaste klanten, waarin je ons activiteitenoverzicht en onze boekentips vindt. Wil jij ook op de hoogte blijven? Hier kun je je aanmelden. Je kunt ons ook volgen op Facebook, Instagram of Twitter.

Een aantal keer per jaar organiseren wij in de winkel een inspiratie-avond voor volwassenen rondom een auteur of thema. Ouderavonden op locatie behoren ook tot de mogelijkheden.  

Met wie werken wij samen?

In de Wolken werkt veel samen met basisscholen, kinderdagverblijven, peuterspeelzalen, bibliotheken en musea uit de regio. Verder doen wij mee met speciale activiteiten als de Vlietdagen, Walk in the Park en de Nationale Monumentendag (heb je ons plafond wel eens gezien?). We zijn partner van Museum Hofwijck en organiseren samen de jaarlijkse Dichtwedstrijd voor Kinderen.

Weten wat er mogelijk is? Mail ons.