Wat wij doen voor peuterspeelzalen/kdv's

In de Wolken Boekenbox

Leen 2 weken lang een blauwe In de Wolken Boekenbox met daarin 15 kartonboekjes & prentenboeken voor kinderen van 0 tot 4 jaar! We hebben de leukste titels voor jullie geselecteerd. Onze vrolijke collega Michel komt de Boekenbox persoonlijk afleveren en pakt samen met de kinderen de Boekenbox uit. Michel leest uit een aantal boeken voor, samen met zijn pop Matz en gaat met de kinderen interactief & creatief aan de slag. Het In de Wolken Boekenbox feestje duurt ongeveer 45 minuten en kost € 50,00. Na 2 weken komen we de Boekenbox weer ophalen. We maken in overleg met jullie een afspraak op welke ochtend Michel bij jullie langs komt. Zijn jullie enthousiast geworden? Laat het ons weten via 070-387 87 30 of info@indewolken.nl.

Wolk Through Nationale Voorleesdagen 2022

Elk jaar vieren we in Nederland in januari/februari de Nationale Voorleesdagen. Er wordt een Prentenboek van het Jaar gekozen en een Prentenboeken Top 10 samengesteld. In de Wolken organiseert rondom deze feestelijke 10 dagen een inspirerende Wolk Through voor ouders en leerkrachten zodat jullie na afloop weer helemaal op de hoogte zijn van de nieuwste boeken. Ivm Corona is het niet zeker of we dit in januari kunnen doen. Hou onze socials in de gaten voor het laatste nieuws!  

Inspiratie-avond op jullie eigen locatie

Peuterspeelzalen & kinderdagverblijven uit Voorburg, Leidschendam, Den Haag, Rijswijk, Wassenaar, Pijnacker en Nootdorp kunnen een Inspiratie-avond op hun eigen locatie boeken. Op deze avond worden ouders, leerkrachten en leidsters geïnformeerd over de lees- en taalontwikkeling voor kinderen van 0-4 jaar. We vertellen aan de hand van een grote stapel boeken uit wat er vanaf een jonge leeftijd in het hoofd van een baby, dreumes en peuter gebeurt wanneer er wordt voorgelezen. Een stuk theorie gekoppeld aan concrete voorbeelden waar je direct thuis of in de groep mee aan de slag kunt gaan! Na deze interactieve avond is het mogelijk om de getoonde boeken aan te schaffen. De leidsters van het kinderdagverblijf krijgen van ons nav de opbrengst van deze markt een stapeltje prentenboeken cadeau van In de Wolken! Alle ouders vertrekken met een leuke verrassing. 

Denk je MINIMAAL 35 ouders enthousiast te kunnen maken om deel te nemen (je kunt een avond ook met meerdere locaties samen organiseren)? Neem voor meer info en de kosten van een dergelijke avond contact op met Inge: info@indewolken.nl.