Wat wij doen voor peuterspeelzalen/kdv's

In de Wolken Boekenbox & Boekenbox Plus

In de Wolken Boekenbox 

Leen een blauwe In de Wolken Boekenbox met daarin 15 kartonboekjes & prentenboeken voor kinderen van 0 tot 4 jaar! We hebben de leukste titels voor jullie geselecteerd. Gedurende twee weken kunnen jullie naar hartenlust voorlezen en op een makkelijke manier kennis maken met een voorraadje nieuwe prentenboeken. Aan deze service zijn GEEN kosten of verplichtingen verbonden. Jullie komen de Boekenbox zelf halen en weer terugbrengen.

In de Wolken Boekenbox Plus

Wil je van de In de Wolken Boekenbox écht een feestje maken? Boek dan een In de Wolken Boekenbox Plus met onze vrolijke collega Michel. Hij komt de Boekenbox persoonlijk afleveren en pakt samen met de kinderen alle boeken uit. Michel leest uit een aantal boeken voor, neemt zijn pop Matz mee en gaat met de kinderen interactief & creatief aan de slag. Het In de Wolken Boekenbox Plus-feestje duurt 60 minuten en kost € 50,00. Na 2 weken komen we de Boekenbox weer ophalen. We maken in overleg met jullie een afspraak op welke ochtend Michel bij jullie langs komt. Uiteraard stemmen we de gewenste corona-maatregelen persoonlijk met jullie af.

Zijn jullie enthousiast geworden? Laat het ons weten via 070-387 87 30 of info@indewolken.nl, we maken graag een afspraak op maat. 

Kom naar onze Inspiratie-avond voor de Nationale Voorleesdagen!

Elk jaar vieren we in januari/februari de Nationale Voorleesdagen. Er wordt een Prentenboek van het Jaar gekozen en een Prentenboeken Top 10 samengesteld. In de Wolken organiseert een paar weken voor deze feestelijke 10 dagen een gezellige Inspiratie-avond voor ouders en leerkrachten in de winkel. Alle boeken uit de Prentenboeken Top 10 komen dan uitgebreid aan bod. Verder laten we je onze éigen Prentenboeken Top 10 zien en vertellen we waarom we deze boeken zo goed vinden. We lezen diverse boeken voor en na afloop ontvangt iedereen een tasje met verrassingen.

Onze Inspiratie-avond is bedoeld voor ouders & leerkrachten van peuters & kleuters en start altijd om 19:30 (hij duurt ongeveer tot 21:00). Kosten bedragen 5 euro, inschrijven is verplicht en kan via info@indewolken.nl. 

Inspiratie-avond op jullie eigen locatie

Peuterspeelzalen & kinderdagverblijven uit Voorburg, Leidschendam, Den Haag, Rijswijk, Wassenaar, Pijnacker en Nootdorp kunnen een Inspiratie-avond op hun eigen locatie boeken. Op deze avond worden ouders, leerkrachten en leidsters geïnformeerd over de lees- en taalontwikkeling voor kinderen van 0-4 jaar. We vertellen aan de hand van een grote stapel boeken uit wat er vanaf een jonge leeftijd in het hoofd van een baby, dreumes en peuter gebeurt wanneer er wordt voorgelezen. Een stuk theorie gekoppeld aan concrete voorbeelden waar je direct thuis of in de groep mee aan de slag kunt gaan! Na deze interactieve avond is het mogelijk om de getoonde boeken aan te schaffen. De leidsters van het kinderdagverblijf krijgen van ons nav de opbrengst van deze markt een stapeltje prentenboeken cadeau van In de Wolken! Alle ouders vertrekken met een leuke verrassing. 

Denk je MINIMAAL 35 ouders enthousiast te kunnen maken om deel te nemen (je kunt een avond ook met meerdere locaties samen organiseren)? Neem voor meer info en de kosten van een dergelijke avond contact op met Inge: info@indewolken.nl.