EN TOEN?
Tijdens de Kinderboekenweek® 2020 gaan we terug in de tijd. Boeken brengen geschiedenis tot leven, waardoor de wereld van vroeger tastbaar wordt: lees spannende verhalen over ridders, verplaats je in oorlogstijd of kom van alles te weten over de Oudheid. 

KINDERBOEKENWEEKGESCHENK
Het Kinderboekenweekgeschenk® 2020 wordt geschreven door Arend van Dam. Hij is bekend van o.a. ‘Lang geleden’, ‘De reis van Syntax Bosselman: Verhalen over de slavernij’ (Archeon Thea Beckmanprijs 2018 + Zilveren Griffel 2019) en ‘De bromvliegzwaan en andere verhalen over onze taal’ (Vlag en Wimpel 2019). Het Kinderboekenweekgeschenk krijg je van ons cadeau bij aankoop €12,50 aan kinderboeken.

PRENTENBOEK VAN DE KINDERBOEKENWEEK
De maker van het Prentenboek van de Kinderboekenweek 2020 is Mylo Freeman. Zij maakte al vele prentenboeken over het donkere prinsesje Arabella. Het Prentenboek van de Kinderboekenweek is te koop voor € 7,25.

ONZE ACTIVITEITEN IN DE KINDERBOEKENWEEK
We gaan, ondanks Corona, natuurlijk proberen er een geweldig feest van te maken! Auteur Janneke Schotveld (van o.a. Superjuffie & De kikkerbilletjes van de koning en De dappere ridster) komt zaterdag 3 oktober langs! Verder kun je zondag 4 oktober op de foto met Constantijn & Christiaan Huygens van Hofwijck, zijn er twee voorleesvoorstellingen van Mies & Mats én kun je meedoen met onze ‘Wie is wie?’ etalagewedstrijd.